Friday, June 10, 2016

Kami masih berhubung..

Di sebabkan line dekat hostel Mestech tu tak berapa Ok, so aku bagi tau la dia yang kalau aku tak ter reply chat dia kat facebook tu, maksud nya fon aku memang tak dapat connect dengan internet. So, di sebab kan aku cakap macam tu la, dia pon start cakap yang dia nak mintak no fon aku sebab senang nak contact.

Actually aku memang suka style dia tau sebab dia takda pon sibuk sibuk nak mintak no fon aku macam lelaki lain yang gelojoh gelojoh tu. Cara dia sangat cool. Dia mintak no aku tu pon sebab aku yang cakap macam tu. 

14/4/2016

Start daripada hari tu la aku dan dia start contact through phone and whatsapp. Kami keep on whatsapp sampai hari ni. Walaupun dia dah tak macam dulu contact aku, erm tapi entah la.. aku still berharap dekat dia..

Sebenarnya aku pernah on the phone dengan dia 3 kali je selama perkenalan kitorang ni. 3 kali tu la yang aku rasa bermakna sangat walaupun yang kali ke 3 tu, dia macam nak tak nak cakap dengan aku. 

First time dia call tu, kitorang memang dah sembang banyak dah walaupun kadang kadang dua dua terdiam jugak. Tapi time tu aku rasa macam happy sangat. Jujur aku cakap bila aku on call dengan dia, aku suka cara dia try nak communicate dengan aku, cara dia gelak and suara dia. ermm. Ya Allah rindunya aku dekat si dia. 

Kali ke 2 on the phone, kitorang memang sembang lama sangat. Tak silap aku sampai pukul 4 pagi rasanya. Time tu Allah saja yang tahu betapa gembiranya hati aku cakap dengan dia, dapat dengar gelak dia, suara dia,nasihat dia.. erm.. And aku tak tahu kenapa dia lah satu satunya lelaki yang bila dia cakap pasal kerja dia boleh buat aku rasa seronok. Walaupun dia just share hal kerja dia dekat office. Senang cerita everything pasal dia cerita, aku dengar and ingat sampai hari ni.

Tapi.

Kali ke 3 on the phone, time ni sangat sekejap. Tu pon semenjak dia dah start berubah. Dia dah lain sangat. Tak mesra macam dulu. Tak gelak gelak macam dulu. and suara dia erm.dah tak ceria. Aku dapat rasa yang... Dia dah jauh.


Ya Allah i miss the old him..

9 comments:

yaya cendana said...

hai..yaya singgah sini blogwalking.done follow sini :)

http://www.yayacendana.com/

cô hàng xóm said...

Tiểu buốt

Tiểu rắt

Tiểu nhiều

Tiểu ra máu

Đau tinh hoàn

Viêm tinh hoàn

Mụn dương vật

Khám nam khoa

Phòng khám nam khoa

Sùi mào gà

Bệnh sùi mào gà là gì

Chữa bệnh sùi mào gà

Chữa bệnh sùi mào gà ở đâu

Điều trị bệnh sùi mào gà

Dấu hiệu bệnh sùi mào gà

Nguyên nhân bệnh sùi mào gà

Sùi mào gà ở nam

Sùi mào gà ở nữ

Mohamed Sameer said...

but also every other animal which feeds on the carcass. Humans have also been killed by coming in contact with poisoned meat, or by eating an animal which had fed on a poisoned carcass. This tool is also used to manage several caterpillars e.g. Spodoptera litura, fruit flies, snails and slugs, crabs etc. شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض شركة رش مبيدات بالرياض شركة نقل عفش بالرياض شركة كشف تسربات المياه بالرياض شركة تسليك مجارى بالرياض شركة تنظيف فلل بالرياض

good good good




Mohamed Sameer said...


but also every other animal which feeds on the carcass. Humans have also been killed by coming in contact with poisoned meat, or by eating an animal which had fed on a poisoned carcass. This tool is also used to manage several caterpillars e.g. Spodoptera litura, fruit flies, snails and slugs, crabs etc.
شركة مكافحة حشرات بالاحساء شركة مكافحة النمل الابيض بالمدينه المنوره +++ we wait you here شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف مجالس بالرياض شركة تنظيف موكيت بالرياض شركة مكافحة حشرات بالرياض

Mohamed Sameer said...

Poisoned bait is a common method for controlling rat populations, however is not as effective when there are other food sources around, such as garbage. Poisoned meats have been used for centuries for killing off wolves, birds that were seen to threaten crops, and against other creatures. This can be a problem, since a carcass which has been poisoned will kill not only the targeted animal,شركة مكافحة حشرات بالقصيم شركة مكافحة حشرات بجدة شركة مكافحه النمل الابيض بالقصيم شركة مكافحة النمل الابيض بجدة شركة مكافحة حشرات بحائل شركة مكافحة النمل الابيض بحائل شركة مكافحة النمل الابيض بالمدينه المنوره شركة مكافحة حشرات بتبوك شركة مكافحة حشرات بالخرج


Mohamed Sameer said...


Poisoned bait is a common method for controlling rat populations, however is not as effective when there are other food sources around, such as garbage. Poisoned meats have been used for centuries for killing off wolves, birds that were seen to threaten crops, and against other creatures. This can be a problem, since a carcass which has been poisoned will kill not only the targeted animal,
شركة مكافحة حشرات بالرياض شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض شركة مكافحة حشرات بالدمام شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة مكافحة حشرات بالجبيل شركة مكافحة حشرات بابها شركة مكافحة حشرات بالطائف شركة مكافحة حشرات بجازان

Swapna Madhuri said...

Makeup Artist Essex
Wedding Makeup Artist Essex
Wedding makeup Essex
Bridal makeup Essex
makeup artist Hertfordshire Essex
Makeup artist London Essex
Makeup artist Cambridge Essex
Professional makeup artist Essex
Freelance makeup artist Essex
Wedding bridal makeup Essex
Photoshoot makeup artist Essex

Plumbing Perth
hot water systems perth
hot water perth
hot water repairs perth

togian island
sulawesi dive
dive indonesia
Best diving sulawesi
Sulawesi diving Indonesia
Indonesia dive
Togean island diving
Togian island dive

Program Management in San Francisco
Technology Consulting San Francisco
Biotech Consulting San Francisco
Biotechnology Consulting San Francisco

vi dang said...

Nice blog !!!
thanks for sharing
Thiet ke nha quan 12 |
Thiet ke nha dep tai tp hcm |
Nha pho dep o quan 11 |
Biet thu dep o quan tan phu |
Noi that dep o quan 4 |
Thiet ke nha dep o tan binh |

sumon tripura said...

Great work. Truly speaking I never seen a blog like that. Absolutely superb work. Good luck. Thanks for such an informative post. For more information visit k2 incense