Sunday, November 27, 2011

tuju lagu???

annyeong..

semalam, one of my friends ada nak tuju lagu dekat aku..
aku tak tau ape maksud dye suh aku dengar lagu tu..
hari ni baru aku sempat nak dengar sebab dye tuju lagu lewat sangat malam semalam..

tajuk dye PERPISAHAN INI...

aku tak tau la lagu zaman bila tu..
tapi disebabkan dye suruh dengar, so, aku dengar je la..
nanti aku post video ye..

video

 erm.. tapi lepas dengar lagu ni..
aku rasa aku paham kot ape maksud mamat tuh bagi lagu tuh dekat aku..
err...

k la..
bye2..


p/s : barang yg lepas jangan dikenang.. = ='

No comments: