Sunday, September 30, 2012

entry raya.. (bergambar)..

assalamualaikum..

uhuk..uhuk.. uhuk.. dah berhabuk dah blog aku ni.. mybe dh siap berhantu kot sebab lame sangat tak update.. almaklumla.. aku kan super duper busy.. so, tak de mase nak update2 blog.. lagi pulak, class aku dari pagi sampai la lewat petang.. kadang-2 tu, laptop pon tak sempat nak bukak..

aku hari ni nak share pasal raya aidilfitri and open house baru-2 ni.. aku tau dah mcm lambat sangat nak share pasal ni.. tapi aku kesah ape.. hehe.. suke hati aku la kan nak hapdet pasal ape2 pon.. huhu.. ok la.. malas nak cakap banyak2.. layan je la gambaq ni hah.. :)

HARI RAYA AIDILFITRI..

ni alif, along and aku.. :)

haaa.. nampak tak betape sedondon nye aku ngan adik aku.. :)

ni pulak ngan along.. :) nampak tak betape sengalnye die? 

malam first raye tu pulak, aku and sepupu sepapat pi karaoke kat area kajang tu jugak.. sorry cz pencahayaan tak elok.. :)

dalam bilik karaoke.. :)

raye kat terengganu pulak.. :)

via instagram.. aku n alif..

nak balik kemaman pulak dah.. :)

via instagram.. aku and along..

aku.. :)

OPEN HOUSE..

along, aku n alif.. adakah aku nampak terlalu 'matured'? 

home sweet home.. :)


and lastly....



sebenarnye, gambar2 ni sume aku dh pernah upload kat fb.. cume ade sikit2 je aku tak upload.. sepatutnye baju raye aku taun ni colour coklat tu.. tp disebabkan tak sempat siap mase first raye, so, terpakse pakai baju kurung pink tu.. :)

ape2 je la.. ok la.. 
tu je nak share untuk mase ni.. lain kali, kalo 'ade mase' aku hapdet lagi..
annyeong..

salam..

2 comments:

Mohammad fikri said...

nice pic..keep on writing ok? follow my blog..http://fikrisama.blogspot.com/

cik archyhis said...

thanxx.. :) yaa sure