Thursday, June 30, 2011

sebulan menyepi.. activity ringkas..

assalamualaikum..

sedar tak sedar dah sebulan aku tinggalkan kau encik blog..
buat masa sekarang ni aku ade banyak sangat activity yg tak mmbenarkan aku update kau selalu.

.....................................

baru-baru ni aku ade buat jualan sikit2 dekat sekolah sempena hari koperasi..
setakit ni semua jualan aku dengan member semuanya ade untung..
of course la untung... 
well..
pandai jugak aku bniaga kan..
hehe..
(nak start berlagak da)

...................................

baru-baru ni jugak aku 'ter' gaduh dengan kawan lelaki aku..
makkk aiiii..
kau tahu?? sampai sekarang aku tak berapa nak cakap dengan dye..
bukan aku tak nak tegur/ cakap dengan dye,
tapi aku rase kalo aku cakap dengan dye,
kompom-kompom gaduh..

aku memang tak satu kepala dengan dye..
tapi tak tau la macam mane dye boleh jadik kawan aku..

and baru-baru ni, aku dicederakan dsbbkan dye..
 ade ke patut, dye tersalah hentak dagu aku dengan bola???
 nasib baik tak ade effect..
 and pandai cakap 'sorry'..
 kalo tak, aku pulak yg nak hentak muke dye dengan bola tuh..


tapi aku tetap suka kawan dengan dye..
sebab dye ada 'aura' dye sendiri..
hehe..

..................................

ni pulak pasal maharaja lawak..

memang agak lambat aku post pasal ni tapi aku ade komen aku sendiri..
walaupon group SEPAH menang,
tapi macam-macam mana pun,

JOZAN!!!!!

tetap dihati..
hehe..

( i minat u ZIZAN)
haha...

.......................................

baru-baru ni jugak aku pi picnik dengan family aku..
sempena father's day la katekan..

memang best..
aku malas nak citer lebih-lebih kat kau,
so, nanti aku aplod gambar ye..
hehe..

haaa.. ni kau kenal tak sape pompuan yang kiut miut ni??
hehe..
of coz la aku..
hahahaha..

ni pulak time nak balik dah..
sorry la salah eja picnik..
hehe..

...........................................

then, hujung bulan ni aku kene pergi cameron hghland pulak..
so, tinggal la kau sorang2 lagi incik blog..
hehe..

eah.. ok la..
nanti aku update lagi ye..
kbai..


No comments: